درخواست تابعیت | تابعیت | قانون تابعیت | پناهندگی | درخواست پناهندگی

با سلام خدمت بینندگان این ویدیو، موضوع این ویدیو در خصوص افرادی است که میخواهند تابعیت کشور ایران را داشته باشند.

طبق ماده 979 قانون مدنی، اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند، میتوانند درخواست تابعیت ایران را بکنند:
– به سن 18 سال کامل رسیده باشند.
– فراری از خدمت نظام نباشند.
– به مدت 5 سال متوالی و یا متناوب در ایران حضور داشته باشند.
– در هیچ مملکتی به جرم های سیاسی محکوم نشده باشند.
– کسانی که دارای عیال ایرانی باشند و از او دارای فرزند باشند.
– کسانی که دارای جایگاه های علمی و متخصص باشند.
– کسانی که به عموم مردم و جامعه خدمت شایانی کرده باشد.

طبق ماده 983 قانون مدنی، درخواست کننده تابعیت باید درخواست خودش را به وزارت امور خارجه تسلیم کند، و مدارک ذیل را هم همراه درخواستشان ارائه دهد.
– اسناد هویت درخواست کننده به همراه عیال و فرزندانش.
– گواهی نامه ای در خصوص تایین اقامتش در ایران.
– نداشتن سوء سایقه.
– داشتن شغل لازم برای امرار معاش.

درخواست به هیئت وزیران ارسال میشود و هیئت وزیران در صورت موافقت با درخواست، سند تابعیت صادر خواهد شد.

دفتر وکالت شاهین قیصری



دانلود مطلب:
لینک کوتاه مطلب: https://vakilp1.com/?p=4107

ما را در تلگرام دنبال کنید

دفتر وکالت شاهین قیصری

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارید

avatar
wpDiscuz
دفتر وکالت شاهین قیصری
مشاوره حقوقی رایگان
دفتر وکالت ما با وجود وکیل پایه یک دادگستری و تجربه فراوان در عرصه حقوقی، کیفری، خانوادگی و ملکی میتواند به عنوان مشاور حقوقی در کنار شما عزیزان باشد. شما در کنار ما میتوانید از مشاوره رایگان و حق الوکاله شرایطی بهرمند شوید. مشاوره در این دفتر وکالت رایگان بوده، و شما عزیزان میتوانید بصورت تلفنی و آنلاین از وکیل پایه یک دادگستری ما، آقای شاهین قیصری مشاوره بگیرید. جهت مشاوره حضوری تماس گرفته و نوبت خود را رزرو نمایید. پس با ما تماس بگیرید ...
دفتر وکالت شاهین قیصری
دفتر وکالت شاهین قیصری
دفتر وکالت شاهین قیصری